Kambukka Etna Termos

Kambukka Etna Termos
Fotoğraf: Eyüboğlu

Ünlü Belçika markası Kambukka, sızdırmazlık özelliğine sahip Etna termosu ile dilediğiniz her an içeceklerinizi ister sıcak isterseniz soğuk olarak yanınızda bulundurmanıza olanak sağlıyor.

Kambukka Etna Termos
Fotoğraf: Eyüboğlu

Kambukka Etna Termos, kullanışlı 3’ü 1 arada kapak tasarımı ile ihtiyacınız olan içme konumunu sunarak sıcak veya soğuk içeklerin rahatlıkla tüketilmesine olanak sağlar. 500ml kapasitesi ile sıcak veya soğuk içecekleri dilediğiniz her an rahatlıkla içmenizi sağlayan Kambukka Etna Termosun temizlenmesi de bir o kadar kolay. Snapclean teknolojisi ile iç mekanizmayı tek parça halinde çıkarmak için sıkıştırılması ve çekilmesi yeterli.

9 saat sıcak 18 saat soğuk tutabiliyor

Kambukka Etna Termos
Fotoğraf: Eyüboğlu

500ml kapasiteli termos 9 saat sıcak, 18 saat soğuk tutma ve yüzde 100 sızdırmazlık özelliği ile muadillerine göre fark yaratıyor. Kapağının bulaşık makinesinde yıkanabilmesi, BPA içermemesi ve vakum yalıtımlı özellikleri Kambukka Etna Termosu yanınızdan ayıramayacaksınız.

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix internet adresinde bulabileceğiniz Kambukka Etna Termos’un farklı renklerine ve fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Şunlar da hoşunuza gidebilir..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir